Honor 200 Lite silikonska maska Gentle Rose (Print)

Gentle Rose flowers je maska za mobilni telefon napravljena od kvalitetnog silikona sa print motivima. Futrola štiti telefon od grebanja,udaraca,prašine i imaju otvor za kameru,punjač.

Odaberite futrolu, masku za Vaš Honor 200 Lite u svojoj omiljenoj boji ili od materijala kao što su plastika, silikon, guma ili prava koža. Prilagodite novu futrolu svojim potrebama i stilu. Pogledajte i našu bogatu ponudu dodatne opreme za telefone.

600.00 RSD

Opis proizvoda

Honor 200 Lite silikonska maska Gentle Rose (Print)

Boja: Print

Tip: Silikonska futrola

Proizvodjac: 3G

Odaberite futrolu, masku za Vaš Honor 200 Lite u svojoj omiljenoj boji ili od materijala kao što su plastika, silikon, guma ili prava koža. Prilagodite novu futrolu svojim potrebama i stilu. Pogledajte i našu bogatu ponudu dodatne opreme za telefone.

Honor 200 Lite je moderan pametni telefon dizajniran da zadovolji potrebe današnjih korisnika sa vrhunskim karakteristikama u svim ključnim komponentama. Od ekrana preko procesora do kamera, memorije i baterije, ovaj uređaj nudi izvanredne performanse i funkcionalnosti.

 

Ekran

Honor 200 Lite ima 6,7-inčni AMOLED ekran sa rezolucijom 2412 x 1080 piksela i promerom stranica 20.1:9. Ekran podržava 16,7 miliona boja i 100% DCI-P3 spektar, pružajući živopisne boje i oštre detalje. Multi-touch podrška sa do 10 dodirnih tačaka omogućava preciznu interakciju sa uređajem, čineći ga idealnim za gledanje multimedijalnih sadržaja, igranje igrica i pregledavanje interneta.

 

Procesor

Pokretan MediaTek Dimensity 6080 procesorom, Honor 200 Lite dolazi sa osmojezgarnim CPU-om (2A76 2,4GHz + 6A55 2,0GHz) i Mali-G57 MC2 GPU-om. Ovaj procesor omogućava brzo izvođenje aplikacija i glatko multitasking iskustvo. Snažne performanse osiguravaju besprekorno obavljanje svakodnevnih zadataka, brzo pokretanje aplikacija i glatko izvođenje grafički zahtevnih igara i aplikacija.

 

Kamere

Honor 200 Lite dolazi sa trostrukom zadnjom kamerom: glavna kamera od 108 MP (f/1.75), širokougaona kamera od 5 MP (f/2.2) i makro kamera od 2 MP (f/2.4). Prednja kamera ima rezoluciju od 50 MP (f/2.1). Kamere podržavaju različite načine snimanja kao što su noćni režim, portret, panorama i mnoge druge, omogućavajući korisnicima da hvataju visokokvalitetne fotografije sa bogatim detaljima i živopisnim bojama, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

 

Memorija

Honor 200 Lite je dostupan sa 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije. Ova kombinacija omogućava nesmetan rad i dovoljno prostora za skladištenje velikog broja aplikacija, fotografija, video zapisa i drugih podataka. Brze performanse i dovoljno prostora osiguravaju da korisnici mogu bez problema upravljati svim svojim potrebama.

 

Baterija i Punjenje

Uređaj je opremljen baterijom kapaciteta 4500 mAh koja podržava do 11V/3.2A super punjenje (35W HONOR SuperCharge). To znači brzo punjenje i dugotrajno korišćenje bez potrebe za čestim punjenjem, omogućavajući korisnicima da provedu više vremena koristeći uređaj i manje vremena čekajući da se napuni.

Link