Samsung A55 originalna preklopna futrola (Black)

Kompatibilnost: Samsung Galaxy A55 A556.
Savršen način da zaštitite vaš Galaxy A55, a da i dalje pratite obaveštenja zahvaljujući providnom prednjem poklopcu.
Lak pristup svim portovima, tasterima i konektorima
QI kompitabilna
Boja: Crna

Materijal: Polyurethane, Polycarbonate, Thermoplastic Polyurethane

Odaberite futrolu za Vaš Samsung A55 u svojoj omiljenoj boji ili od materijala kao što su plastika, silikon, guma ili prava koža. Prilagodite novu futrolu svojim potrebama i stilu. Pogledajte i našu bogatu ponudu dodatne opreme za telefone.

Samsung A55 telefoni i dodatna oprema

5990.00 RSD

Opis proizvoda

Samsung A55 originalna preklopna futrola (Black) A556

Tip: Originalna Samsung aktivna futrola na preklop

Oznaka:  EF-ZA556CBEGWW S Wallet cover

Boja: Crna

Materijal: Polyurethane, Polycarbonate, Thermoplastic Polyurethane

Ekran na Galaxy A55

Ekran Samsung Galaxy A55 krasi prostrani 6,6-inčni Super AMOLED ekran koji pruža uranjajuće iskustvo. Rezolucija FHD+ osigurava oštre detalje, dok stopa osvežavanja od 120Hz čini svaki dodir i pokret izuzetno glatkim. Samsung je opremio A55 ekranom koji se prilagođava vašem okruženju, sa maksimalnom svetlošću od 1.000 nita, omogućavajući lako čitanje ekrana čak i pod jakim sunčevim svetlom. Za one koji vole da pretražuju noću, telefon se može pohvaliti SGS sertifikatom za zaštitu očiju, smanjujući štetno plavo svetlo.

Komforan i siguran dizajn

Samsung Galaxy A55 je uređaj koji svakako privlači pažnju, napravljen tako da pruža udobnost. Telefon je savršen spoj elegantnog profila i čvrstog osećaja pod rukom. Staklene prednje i zadnje strane, zaštićene Gorilla Glass Victus+ staklom, daju premium izgled bez klizanja. Samsung je inteligentno integrisao blago izdignuto „Ostrvo dugmića“ za taster za glasnoću i napajanje, dodajući jedinstveni detalj koji takođe poboljšava hvatanje.

Softver i performanse

Softver i performanse na Galaxy A55 pokreće najnoviji Samsungov One UI, poznat po svom čistom interfejsu i intuitivnom dizajnu. Animacije su većinom tečne, stvarajući prijatno korisničko iskustvo. Samsung je unapredio softversku podršku na Galaxy A55, koji će imati četiri glavna Android ažuriranja i pet godina sigurnosnih nadogradnji.

Revolucionarna kamera

Kamera na Samsung Galaxy A55 dolazi sa svestranim sistemom trostruke zadnje kamere. Glavni senzor od 50MP izuzetno se ističe na dnevnom svetlu, hvatajući oštre slike pune detalja. Napredni noćni režim efikasno se bori sa situacijama slabog osvetljenja, značajno smanjujući šum dok očuvava detalje i boje.

Impresivna baterija za celodnevnu upotrebu

Galaxy A55 pokreće impresivna baterija od 5.000mAh, koja pod normalnim okolnostima omogućava celodnevnu upotrebu. Podržava brzo punjenje od 25W, omogućavajući brzo vraćanje energije. Kako smo već navikli u poslednje vreme i Galaxy A55 dolazi bez punjača od 25W, pa je neophodno da nabavite ili originalni punjač za Samsung A55 ili neki od sertifikovanih punjača koji su predviđeni za punjenje Galaxy A55.

Samsung A55 telefoni i dodatna oprema

Link proizvodjaca