SAMSUNG SMART WATCH 42mm (Black)

Tip ekrana Super AMOLED
Veličina ekrana 1.2″
Rezolucija ekrana 360 x 360
Osetljiv na dodir Da
Operativni sistem Tizen
Procesor Dual-Core 1.15 GHz
Interna memorija 4 GB
RAM memorija 750 MB
Wi-Fi Da
GPS Da
Kategorija:

34990.00 RSD

Uporediti

Opis proizvoda

Samsung Smart Watch 42mm (Black) SM-R810NZKASEE

Veličina ekrana: 1.2″

GPS: Da

Bluetooth: Da

NFC: Da

Link proizvođača

Nova definicija autentičnosti
Prilagodi Galaxy Watch svom životnom stilu uz autentičnost koja se ogleda u raznovrsnim površinama sata i efektima dubine i osvetljenja. Okrugla površina, senke ispod kazaljki i otkucavanje daju osećaj pravog mehaničkog sata.
Izrazi se pomoću sopstvenog sata Samsung Smart Watch 42mm. Izaberi Bluetooth ili nezavisan LTE model, veličine 42 mm. Upari ga sa prilagodljivom površinom sata koja će se savršeno uklopiti u tvoj životni stil.
*Veličina, boja i druge mogućnosti prilagođavanja zavise od zemlje.*Dostupnost LTE modela zavisi od zemlje i provajdera.
  • Istakni svoj stil
    Prilagodi Galaxy Watch kaišem koji ti se dopada. Izaberi onaj koji odgovara tvom izgledu ili raspoloženju pre nego što izađeš. Možeš da koristiš priloženi lagani silikonski kaiš ili neki drugi kaiš po želji – modeli sata Galaxy Watch od 42 mm mogu da koriste kaiševe širine 20 mm.
*Višebojni kaiševi se prodaju odvojeno.
Uvek tu, sve vreme
Na satu Galaxy Watch, kao jednom Always On satu, ne moraš da pritisneš dugme ili okreneš masku da vidiš koliko je sati. Podesi sAMOLED ekran tako da bude uključen sve vreme i omogući ti da vidiš koliko je sati i danju i noću.
*Upotreba funkcije Always On može da poveća potrošnju baterije.
Dugo trajanje baterije
Pusti punjač da miruje nekim noćima. Zahvaljujući dugom trajanju baterije uz samo jedno punjenje, Galaxy Watch može da upravlja pozivima, muzikom i drugim koristeći izdržljivu bateriju.
*Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, korišćenih funkcija i aplikacija, učestalosti poziva i poruka, broj punjenja i mnogih drugih faktora.
Prati svoj napredak
Kao tvoj lični trener, Galaxy Watch ti omogućava da se usredsrediš na više vežbanja uz manje planiranja. Sat može da meri tvoj puls i prati šest aktivnosti dok vežbaš. Izaberi više stavki radi merenja do 39 vrsta aktivnosti i drugih stavki dok prelaziš sa jedne na drugu.
*Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.*Za korišćenje aplikacije Samsung Health zajedno sa satom Galaxy Watch potrebni su registracija i uparivanje sa kompatibilnim mobilnim telefonom. *Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.
Prati svoje zdravlje
Pomoću aplikacije Samsung Health možeš da proširiš postojeće funkcije sata Galaxy Watch radi još detaljnijeg praćenja i beleženja zdravlja, uključujući i puls i kalorije.
*Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.*Za korišćenje aplikacije Samsung Health zajedno sa satom Galaxy Watch potrebni su registracija i uparivanje sa kompatibilnim mobilnim telefonom.*Funkciju praćenja obavlja aplikacija Samsung Health koja zahteva registraciju i uparivanje sa satom Galaxy Watch.*Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.
Odmori se i opusti da ti bude još bolje
Saznaj više o noćnom periodu da bi se osećao/la bolje narednog dana. Galaxy Watch prati kvalitet spavanja i vodi dnevnik koji obuhvata 4 faze sna. Takođe, prati nivo naprezanja da bi ti pomogao da ga smanjiš kontrolisanim disanjem.
*Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.*Za korišćenje aplikacije Samsung Health zajedno sa satom Galaxy Watch potrebni su registracija i uparivanje sa kompatibilnim mobilnim telefonom. *Funkciju praćenja obavlja aplikacija Samsung Health koja zahteva registraciju i uparivanje sa satom Galaxy Watch.*Dostupnost funkcije praćenja naprezanja i spavanja zavisi od zemlje.*Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.
Dnevni pomoćnik
SAZNAJ ŠTA DONOSI SVAKI DAN
Čim se probudiš, saznaj sve što je potrebno. Galaxy Watch detektuje buđenje i prikazuje jutarnji izveštaj o vremenskim prilikama, raspored za taj dan, podsetnike i dr.
PRIKAŽI PREGLED DANA PRE ODLASKA NA SPAVANJE
Pregledaj svoj dan pre odlaska na spavanje. Još jedan izveštaj zasnovan na obrascima spavanja prikazuje se pred odlazak na spavanje i sadrži preostale podsetnike i zdravstvene podatke za taj dan.
Tvoj dan na dlanu
Samsung Smart Watch 42mm se budi zajedno sa tobom i pomaže ti da budeš u toku. Površina „Moj dan” prikazuje tvoj raspored za narednih 10 sati i sumira ih na jedan objedinjeni prikaz.
*Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.*Ova funkcija je kompatibilna sa mobilnim telefonima koji podržavaju uslugu Samsung Customization v.2.2 i noviju.
Obilje aplikacija
U širokom asortimanu aplikacija za Samsung Smart Watch 42mm pronađi one koje odgovaraju tvojim potrebama. Zahvaljujući velikom broju pružaoca sadržaja koji neprekidno raste, može se izabrati nešto iz tog bogatog asortimana.
*Dostupnost aplikacija za Galaxy Watch zavisi od provajdera i zemlje.*Može biti neophodno preuzimanje, registrovanje i uparivanje aplikacije sa kompatibilnim mobilnim telefonom.
Ucrtaj svoj kurs i šta te čeka
Samsung Smart Watch 42mm ima funkciju GPS, tako da znaš gde si i kuda ideš. Pored toga, tu su ugrađen altimetar i barometar za slučaj da želiš da skreneš sa utabane staze.
*Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.*Upotreba GPS-a može da poveća potrošnju baterije.
Izrađen da izdrži
Ponesi Samsung Smart Watch 42mm na kišu i druge izazovne uslove. Otpornost na pritisak vode od 5 atmosfera* i izdržljivost vojne klase** omogućavaju intenzivnije aktivnosti na otvorenom i izdržavanje teških uslova rada.
Samsung Smart Watch 42mm je otporan na vodu do dubine od 50 metara saglasno ISO standardu 22810:2010. Nije pogodan za ronjenje niti za vodene aktivnosti pod visokim pritiskom. Ako uređaj ili ruke budu mokri, moraju dobro da se osuše pre rukovanja uređajem.**Saglasnost sa američkim vojnim standardom (MIL-STD-810G)
Punjenje na jednostavan način
Galaxy Watch se puni bez napora. Postavi ga na bežični punjač* i proces punjenja će započeti sam od sebe.
*Bežični punjač zahteva zaseban priključak za napajanje.
Tip ekrana Super AMOLED
Veličina ekrana 1.2"
Rezolucija ekrana 360 x 360
Osetljiv na dodir Da
Operativni sistem Tizen
Procesor Dual-Core 1.15 GHz
Interna memorija 4 GB
RAM memorija 750 MB
Wi-Fi Da
GPS Da
Bluetooth Da
NFC Da
Baterija 270 h
Trajanje baterije Typical Usage Time: 45+ h Low Usage Time: 12 h Local Storage Music Playback Time: 9 h Indoor Workout Time: 44 h Outdoor Workout Time with GPS: 14 h
Senzori Brzinomer, barometar, žiroskop, HR senzor, senzor svetlosti
Ostale karakteristike Formati emitovanja audio sadržaja: MP3,M4A,3GA,AAC,OGG,OGA,WAV,WMA,AMR,AWB
Boja Crna
Dimenzije 41.9 x 45.7 x 12.7 mm
Masa 49 g

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će pregledati “SAMSUNG SMART WATCH 42mm (Black)”