SAMSUNG SMART WATCH ACTIVE 2 40mm (Silver)

Boja Srebrna
Tip ekrana Super AMOLED
Rezolucija ekrana 360 x 360 px
Dimenzije 40.0 x 40.0 x 10.9 mm
Veličina ekrana 1.2″
Ekran osetljiv na dodir Da
Baterija Punjiva Li-Ion
Indikator baterije Da
Trajanje baterije Više od 43 sati
Memorija Interna memorija: 4 GB
RAM memorija: 750 MB
Bluetooth Da
Masa 26 g
GPS Da
Brzinomer Da
Garancija 2 godine
Kategorija:

34990.00 RSD

Uporediti

Opis proizvoda

Samsung Smart Watch Active 2 40mm (Silver)

Boja: Srebrna

Baterija: Punjiva Li-Ion

Rezolucija ekrana: 360 x 360 px

Link proizvođača

Prilagodljiva udobnost na ruci
Izaberi izgled i udobnost za svog zdravstvenog partnera sa kojim ćeš se družiti 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. U startu Galaxy Watch Active2 možeš da prilagodiš svojim potrebama, počevši od izbora između modela sa Bluetooth ili LTE povezivanjem, veličine 44 mm ili 40 mm, nerđajućeg čelika ili lagane aluminijumske konstrukcije kao i velikog izbora različitih kaiševa.
Proširi ekran
Maksimalno iskoristi prostor ekrana uz neprekidni prikaz na elegantnom kućištu sa okvirom osetljivim na dodir koji omogućava brzo upravljanje. Galaxy Watch Active2 odlikuje se uvećanim crnim ekranom sa jedva primetnim okvirom, što znači da ima više prostora za prikaz bitnih informacija.
  • Izaberi izgled koji ti odgovara #withGalaxy
    Izrazi se pomoću lica sata koje se slaže sa tvojim raspoloženjem i izgledom. Kada snimiš sliku svoje odeće koju ćeš tokom dana nositi, Galaxy Watch Active2 će za tebe postaviti lice sata koje će se slagati sa odećom.
  • Izaberi izgled koji ti odgovara #withGalaxy
    Upotpuni svoj stil sa licem sata koje se slaže sa bojom i materijalom kaiša na tvom satu. Kada kupiš kaiš za sat i skeniraš QR kod koji se nalazi na njegovoj kutiji, dobićeš link ka Galaxy prodavnici da preuzmeš odgovarajuće lice sata.
*Višebojni kaiševi se prodaju odvojeno.*QR kôd je zaštitni znak kompanije Denso Wave Inc.* Dostupni modeli kaiševa razlikuju se od zemlje do zemlje.* Slika je simulirana i služi kao ilustracija.* Aplikacija „Moj stil” (My Style) radi na android mobilnim telefonima uparenim sa satom Samsung Galaxy Watch Active2. Usaglašavanje lica sata i boje kaiša putem QR koda funkcioniše sa mobilnim telefonima uparenim sa Samsung Galaxy Watch Active2 satom.
Sat koji možeš potpuno da prilagodiš svojim potrebama i željama
Kombinuj različite elemente da bi tvoj sat izgledao baš onako kako ti želiš. Izaberi jedan od mnoštva različitih kaiševa da izgled Galaxy Watch Active2 sata prilagodiš svom stilu.
Pomoću sata na ruci prati svoj trening
Galaxy Watch Active2 prati tvoje pokrete tako da jednostavno možeš da ga staviš na ruku i započneš trening. Sa dodatkom plivanja, sada dobijaš sedam aktivnosti koje se automatski prate, dok ručno praćenje funkcioniše za sve aktivnosti, od desetina aktivnosti koje možeš da pratiš. Funkcija trenera za trčanje pruža ti pravovremene savete u realnom vremenu
* Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.* Praćenje opšteg zdravstvenog stanja na satu može se koristiti samostalno, ali podaci uskladišteni na satu će možda samo delimično biti prikazani posle određenog vremena. Uparivanje sa mobilnim telefonom se preporučuje radi čuvanja svih podataka.
  • Kompletna podrška zdravlju
    Održi dobro telesno i duhovno zdravlje uz sat koji će se pobrinuti za tvoje celokupno zdravstveno stanje. Koristi funkciju praćenja nivoa stresa kada se osećaš napeto i sledi preporučene vežbe disanja da povratiš duševni mir.
* Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.* Funkcija praćenja nivoa stresa dostupna je u svim zemljama osim u Angoli, Kipru, Alžiru, Kanadi i Tajlandu.* Funkcija upravljanja snom / stresom na satu može se koristiti samostalno, ali podaci uskladišteni na satu će možda samo delimično biti prikazani posle određenog vremena. Uparivanje sa mobilnim telefonom se preporučuje radi čuvanja svih podataka.
Praćenje otkucaja srca za duševni mir
Praćenje tvog zdravstvenog stanja ugrađeno je u sam Galaxy Watch Active2 telefon uz osam fotodioda na poleđini novog zakrivljenog kućišta koje se savršeno prilagođava konturama tvog ručnog zgloba. Praćenje zdravstvenog stanja obuhvata i funkciju praćenja otkucaja srca.
* Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.
Baterija koja traje celi dan
Kada si van kuće, ne moraš da brineš koliko će da ti traje baterija jer Galaxy Watch Active2 sat poseduje bateriju koja pri normalnom korišćenju traje duže od jednog dana. Kada se vratiš kući, jednostavno svoj sat postavi na kompaktni magnetni bežični punjač radi dopune, ne trebaju ti kablovi ili dodatna oprema.
*Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, korišćenih funkcija i aplikacija, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.* Po proceni kompanije Samsung. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.
Prati te gde god da ideš
Ponesi svoj sat sa sobom na put kojim se ređe ide. Galaxy Watch Active2 može da isprati sve tvoje aktivnosti i putovanja zahvaljujući IP68 i 5ATM sertifikatima.
* Galaxy Watch Active2 je otporan na vodu do dubine od 50 metara saglasno ISO standardu 22810:2010. Nije pogodan za ronjenje niti za vodene aktivnosti pod visokim pritiskom. Ako se uređaj ili ruke pokvase, moraju dobro da se osuše pre rukovanja uređajem.* Usaglašenost sa američkim vojnim standardom (MIL-STD-810G)
Poveži se sa svojim uređajem
Široka kompatibilnost, kako sa Galaxy, tako i sa drugim mobilnim telefonima. Pogledaj koji uređaji su kompatibilni sa Galaxy Watch Active2.- Android : Android 5.0 (L OS) ili noviji, RAM 1,5 GB ili više (Samsung/Non Samsung)- iOS : iPhone 5 i noviji, iOS 9.0 ili noviji.
Boja Srebrna
Tip ekrana Super AMOLED
Rezolucija ekrana 360 x 360 px
Dimenzije 40.0 x 40.0 x 10.9 mm
Veličina ekrana 1.2"
Ekran osetljiv na dodir Da
Baterija Punjiva Li-Ion
Indikator baterije Da
Trajanje baterije Više od 43 sati
Memorija Interna memorija: 4 GB RAM memorija: 750 MB
Bluetooth Da
Masa 26 g
GPS Da
Brzinomer Da
Karakteristike Senzori: - Akcelerometar - Barometar - Žiroskop - Senzor otkucaja srca - Svetlosni senzor Podržani formati reprodukcije: MP3,M4A,3GA,AAC,OGG,OGA,WAV,WMA,AMR,AWB Kapacitet baterije (mAh, tipično): 247 mAh

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će pregledati “SAMSUNG SMART WATCH ACTIVE 2 40mm (Silver)”