Samsung Z Fold 4 originalna futrola+olovka+punjač (Black)

Tip: Zaštitna maska + olovka + punjač
Brend: SAMSUNG
Model: Galaxy Z Fold 4
Opis: Za tvoj pametan stil života. Stojeća futrola sa olovkom osigurava optimalan rukopis na ekranu tvog Galaxy Z Fold4 uređaja. S Pen olovka je takođe kompatibilna sa modelom Fold3. Budi uvek spreman za šaranje. Futrola uključuje odvojivi držač S Pen olovke koji klizi unutra i spolja radi lakšeg pristupa tvom pouzdanom alatu i dodatno pruža stabilnost tako da možeš slobodno da pišeš bez podrhtavanja kada je držač S Pen olovke odvojen. Pusti da stoji i uživaj u predstavi. Stojeća futrola sa držačem za S Pen olovku nudi optimalan ugao gledanja bez upotrebe ruku podupirući tvoj Galaxy Z Fold4 pod stojećim uglom od 55°. Jednostavno radimo svoj deo. Sve futrole za Galaxy Z Fold4 sada su izrađene od UL-sertifikovanih recikliranih materijala koji potrošački otpad pretvaraju u značajnu vrednost smanjenjem emisija, povećanjem korisnosti i očuvanjem naših dragocenih resursa.
Materijal: Plastika
Dimenzije: Maska : 66.36 x 157.62 x 19.20 mm Olovka : 7.7 x 132.1 x 7.4 mm
Boja: Crna
Masa: Maska : 21.5 g Olovka : 6.7 g

10990.00 RSD

Nema na zalihama

Opis proizvoda

Samsung Z Fold 4 originalna futrola+olovka+punjač (Black)

Tip: Originalna Samsung futrola od plastike sa olovkom i punjačem 25W.

Oznaka: EF-OF93CBEGWW

Boja: Crna

Za tvoj pametan stil života. Stojeća futrola sa olovkom osigurava optimalan rukopis na ekranu tvog Galaxy Z Fold4 uređaja. S Pen olovka je takođe kompatibilna sa modelom Fold3.
Stojeća futrola sa olovkom
*Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-110060074-rs-feature-galaxy-z-fold4-standing-cover-with-pen-graygreen-ef-of93pcjegww-53.jpg
S Pen olovka uvek spremna
Budi uvek spreman za šaranje. Futrola uključuje odvojivi držač S Pen olovke koji klizi unutra i spolja radi lakšeg pristupa tvom pouzdanom alatu i dodatno pruža stabilnost tako da možeš slobodno da pišeš bez podrhtavanja kada je držač S Pen olovke odvojen.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-110060086-rs-feature-galaxy-z-fold4-standing-cover-with-pen-ef-of93p-533592848--ORIGIN_.jpg
Uvek spremno za gledanje
Pusti da stoji i uživaj u predstavi. Stojeća futrola sa držačem za S Pen olovku nudi optimalan ugao gledanja bez upotrebe ruku podupirući tvoj Galaxy Z Fold4 pod stojećim uglom od 55°.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-110060099-rs-feature-galaxy-z-fold4-standing-cover-with-pen-ef-of93p-533592969--ORIGIN.jpg
Put u zeleno
Jednostavno radimo svoj deo. Sve futrole za Galaxy Z Fold4 sada su izrađene od UL-sertifikovanih recikliranih materijala koji potrošački otpad pretvaraju u značajnu vrednost smanjenjem emisija, povećanjem korisnosti i očuvanjem naših dragocenih resursa.
Put u zeleno
Za tvoj pametan stil života. Stojeća futrola sa olovkom osigurava optimalan rukopis na ekranu tvog Galaxy Z Fold4 uređaja. S Pen olovka je takođe kompatibilna sa modelom Fold3. Budi uvek spreman za šaranje. Futrola uključuje odvojivi držač S Pen olovke koji klizi unutra i spolja radi lakšeg pristupa tvom pouzdanom alatu i dodatno pruža stabilnost tako da možeš slobodno da pišeš bez podrhtavanja kada je držač S Pen olovke odvojen. Pusti da stoji i uživaj u predstavi. Stojeća futrola sa držačem za S Pen olovku nudi optimalan ugao gledanja bez upotrebe ruku podupirući tvoj Galaxy Z Fold4 pod stojećim uglom od 55°. Jednostavno radimo svoj deo. Sve futrole za Galaxy Z Fold4 sada su izrađene od UL-sertifikovanih recikliranih materijala koji potrošački otpad pretvaraju u značajnu vrednost smanjenjem emisija, povećanjem korisnosti i očuvanjem naših dragocenih resursa.